ABOUT US

Our dental practice has 25 years of tradition.

We employ both experienced professionals and younger co-workers who are committed to progress, and contribute to our development.

In addition, we also work with top experts in the fields of orthodontics, oral and maxillofacial surgery.

We use the latest technology such as intraoral scanner, laser and digital X-ray, and those materials andquality juicers procedures that are up to date.

Since digitalization is definitely a leap forward in today's world, we cooperate with the top dental laboratory, which mainly uses CAD-CAM technology comprising milling machines and 3D printers.

The products are non-metallic, biocompatible and in line with the highest European standards.

Up until now, our dental practice has taken care of more than 3,500 patients.

People’s health encompasses healthy teeth and healthy periodontal tissue; we need teeth not only to eat, but also to create healthy and beautiful smiles, and that definitely help us maintain our good health.

Ordinacija

PAYMENT TERMS

In addition to cash, payment is also possible with the following student assignment help payment methods:

Spoštovani,

upamo, da ste kljub trenutnim razmeram epidemije ostali zdravi, prav tako pa tudi vaši bližnji.

V zadnjih tednih smo kot celotna družba morali mnogo prestati in se marsičemu odpovedati in vsi se veselimo, da bomo lahko obrnili nov list. Medtem ko se je marsikaj spremenilo, ena stvar ostaja enaka: naša skrb za vaše zdravje. 

Nadzor okužb je bila vedno glavna prednostna naloga naše prakse, kar ste lahko opazili že prej med obiskom naše ordinacije. Zmeraj smo si želeli, da se počutite udobno in varno.

Želimo Vas seznaniti z aktualnimi ustreznimi postopki za preprečevanje širjenja okužb z novim koronavirusom. Naša zobozdravniška ordinacija upošteva nova strokovna priporočila za nadzor okužb z Covid – 19, ki jih je izdal razširjeni strokovni kolegij za zobozdravstvo in potrdilo Ministrstvo za zdravje.

Tudi mi se moramo držati nekaterih sprememb, ki so v pomoč zaščiti Vas, ostalih pacientov in zaposlenih. Teh sprememb se boste morali v ordinaciji držati in so sledeče:

Naša ordinacija bo predhodno komunicirala z Vami in zastavila nekaj vprašanj.

Dan pred vašim terminom, Vas bomo spomnili, da izpolnite VPRAŠALNIK (kliknite tukaj). Obrazec, ki bo natiskan, izpolnjen in podpisan prinesete s seboj na datum termina, lahko ga tudi slikate ali skenirate in pošljete preko elektronske pošte.

Veselimo se srečanja z vami.

V kolikor vas zanimajo dodatne informacije o ukrepih, nas kontaktirajte. Lahko pokličete na telefonsko številko 05 680 0350 ali 031 349 373 ali preko elektronske pošte info@odonto.eu.